Bara Hur Att Beslut Om En Österländsk Köksdel Kniv: Blade Former Liksom Deras Användningar


Japansk kniv Recensioner

Så du är intresserad av får en helt ny blad? Utmärkt, Ny Kniv Dag är faktiskt det bästa dag! Där är faktiskt mycket att bestämma om tillgänglig, således lets upphör liksom tänk. Vad perform du egentligen behöver bort från ett kök kniv? Vad perform vill du?

När som helst Jag hanterar det jag kräver mitt kniv att göra, lösning är faktiskt lätt: Jag föredrar att det skär de saker. Jag också önskar att det att bli att göra skärningen av de viktiga sakerna under en lång tid före det kräver slipning.

Japanese hemkök knivar är faktiskt effektiv på utför var och en av dessa poäng, med tanke på att de är faktiskt skapade från ganska tufft toppkvalitet stål. Ju svårare material ett blad är faktiskt tillverkat av, desto mycket bättre den kan behålla sin kant. Ju mycket bättre den kan behålla sin kant, desto tunnare kan slipa kniven. Ju tunnare du slipar kniven, desto vassare känner det. Enkel. Tufft stål, tunt kniv, skarpt! Tuffare stål absolut inte bara skaffar vassare, men det behåller spetsig mycket längre.

Har du någonsin använd billigt knivar precis innan? Visst du har. Du kan enkelt få en enorm samling av knockaround knivar hos Canadian Tyre för ett par hundra dollar eller mindre, så alla liksom deras mama faktligen fått några sparkar runt. De är ganska spetsiga precis utifrån blocket, men inte behåll på det här sättet länge. De're lika regelbundet säljs i en enorm uppsättning kocks blad, santoku, urbening blad, paring knive, elektrisk kniv, bröd blad, skivare, fyra kött knivar, sax, landskap sax ... Är allt definitivt nödvändigt? Jag skulle verkligen föreslå att att ha par till fyra stora knivar är mycket mycket bättre än tolv till fjorton "ehhhhh ..." knivar. När du faktiskt besluter om ett blad, det faktiskt 3 huvudsakliga saker du must ta hänsyn:

Vad Exakt formulär utför du require?

Vilken sort av stål gör du önskar?

Wow variabel vilken typ av utseende kommer att förvärva du exciterad att använda det?

När bygga en samling, det är mycket viktigt att hantera det du njuter av laga mat liksom vad du lagar ofta. Många människor egentligen bara behöver en underbar kock's knife (gyuto), en veggie knife (nakiri), samt ett verktyg skärare (små). Listas nedan är faktiskt beställningen vårt företag råda skapa din set in, samt några allmänna info på varje kniv form. För att bestämma det bästa japansk kökskniv, vänligen checka ut https://ipsnews.net/business/2021/10/26/huusk-kniv-recensioner-vad-kan-den-japanska-kokskniven-verkligen-gora/ webbplats.

Måste Riches

Gyuto

Den bästa kniven i de flesta kök runt om i hela världen, en gyuto kan göra nästan allt, men den presterar besittar en fördom i riktning mot större mat liksom as kycklingar. De varierar i längd mellan 150 mm helt runt en enastående 360 mm, med 210 mm och även 240 mm är faktiskt de bästa populärt storlekar. Om du är faktiskt minimalt sinnade och även bara längtar efter ett blad, skaffa en gyuto!

Ringa

Detta är faktiskt det orientaliska ord (via franska) för a paring eller even elektrisk skärkniv. Det är faktiskt perfekt för hand striping fruktprodukter och även grönsaker, dock är faktiskt liknande lika händig på en reducerande panel för uppgifter som efterfrågan bättre artikulation beskärning fettvävnad och även sterling silver skinn av fläsk, eller dekorera en mango kom att tänka på. Småbarn kan vara så liten som 75 mm, och så stor som 180 mm, därför det finns något att gå med någon handflatan, betydlig eller till och med liten.

Nakiri

Naikiri är inte de bästa populär form i västra sidan matlagningsområde, men de är helt enkelt det allra bästa resurs för arbete deär gjorda för. Tillsammans med deras nivå sida de skapar hacka grönsaker en bris. Den press klippa teknik som nakiri skapar förvånande enkel sänker de irriterande dragspelet skär. Du förstår, när dina rödlökar är sammanträdda tillsammans som en sladd av paper doljor? Utför själv en tjänst and Google.com en solid Fransk rödlök soppa recept och även agera med din nakiri.

Santoku

Santoku implicerar "3 kvaliteter," eller till och med "att lösa 3 problem." Med detta called blade, dessa projekt kommer vara så mycket enklare. Skärning, tärning och skärning. Om du kan förstå dessa snitt, kan praktiskt tackle någon recept lanserades på dig. Santoku börjar nivå vid hälen, fenomenal för att minska grönsaker, och även så småningom konturer uppåt mot tips, ger det mer anpassningsförmåga för något större jobb.

Bunka

Bunkan är en mer badass santoku, tillsammans med en betydande brant idé. Den klackar samma funktioner som sin egen kusin. Medan bunkan egentligen utformades först, har santoku faktiskt givit det blev desto ännu mer välkänd val. Kanske gemenskapen bara kan inte hantera precis hur rad de är.

Exakt hur tufft ska stålet vara?

Ju hårdare stål skaffar, desto mycket mer svag den kan lätt skaffa. Tänk på en bit morot samt en bit jordnöt brytbar: en är svårare, ännu den är faktiskt mer sannolikt att knäppas när böjd . Detta är en överdriven instans, ännu idén ansvarig för det är faktiskt jämförbar när vårt team diskuterar stål. Vissa stål är faktiskt mer sannolikt att bli bättre från being mauled, och vissa är mer sannolikt att chip. På vår webbplats kommer du visa knivar kom upp till en Rockwell Firmness. "Minskad" siffror som 60 mean mjukare stål som inte chip lika enkelt, mycket högre siffror som 65 indikera kniven kommer stay spetsig mycket längre, ännu är extra krossbar.

Comments

Popular posts from this blog

7 Gründe, Die Sie Müssen Pick - Luft-Kühler

The Basics Of Buying Instagram Followers

Six Avantages De L'embauche Une Maison Déménagement Service